Verslag Leersessie Nut, noodzaak en haalbaarheid van een gezonde voedselomgeving
Op 20 juni 2024 was bij Bie de Buuf aan de Paradijsvogelstraat in Groningen de LEGrO-leersessie (Leernetwerk Gezonden en veilige leefomgeving Groningen) over een gezonde voedselomgeving.
De leersessie
Bie de buuf is een omgeving die goed welzijn en gezondheid ademt. De leersessie stond in het teken van ieders omgeving; hoe kan die zo gezond mogelijk gemaakt worden? Wat is de nut daarvan, waarom is het noodzakelijk en op welke manier zou dat haalbaar kunnen zijn. De sprekers – Nynke Smidt, Andrea Werkman, Brigit Toebes en Jos Meijers – gaven de deelnemers prikkels om mee aan de slag te gaan.
Download hieronder het verslag en de presentaties:
Verslag leersessie 20 juni 2024.pdf
Verslag leersessie 20 juni 2024.doc
Presentatie Andrea Margot en Elsa_ Scoren van de voedselomgeving
De voedselomgeving en volksgezondheid
Voedselomgeving poster Elsa Berkepies & Margot van der Helm
Gezonde voedselomgeving B. Toebes LeGro
Infographic FastFood BMI The Online Scientist